Brancher - Safevent
BRANCHER
I alle brancher er der processer i produktionen, hvor der kan opstå fare for brand- og/eller eksplosion. For at beskytte medarbejdere, produktion og bygninger er det vigtigt at gennemfører foranstaltninger der minimerer risikoen for brande og eksplosioner.
En række af disse foranstaltninger er påkrævet ved lov og disse foranstaltninger er gældende for såvel ny, som eksisterende anlæg. EU har udgivet direktivet, ATEX), der omhandler minimumforskrifter til forbedring af sikkerhed og sundhed for arbejdstagere, som kan blive udsat for fare hidrørende fra arbejde i en potentiel eksplosiv atmosfære. Arbejdsgiveren skal være i besiddelse af en vurdering af de risici for arbejdstagernes sikkerhed og sundhed der findes på arbejdsstedet. Arbejdsgiveren skal udarbejde et eksplosionssikringsdokument eller en række dokumenter, som opfylder direktivet minimumsforskrifter.
Tiltagene er beskrevet i ATEX-direktivet og kan klassificeres i områder omhandlende: (1) forebyggelse, (2) begrænsning og (3) bekæmpelse
Udforsk denne sektion for a finde eksempler på effektive løsninger, Safevent har implementeret i forskellige industrier.

TRÆINDUSTRIEN

SE MERE

RECYCLING

SE MERE

FJERNVARMEVÆRKER

SE MERE

GUMMIINDUSTRIEN

SE MERE

KEMISK INDUSTRI

SE MERE

PLEJESEKTOREN

SE MERE

METALINDUSTRIEN

SE MERE

KORN & FODERSTOFFER

SE MERE

PLASTINDUSTRIEN

SE MERE

LEVNEDSMIDLER

SE MERE

AUTOLAKERING

SE MERE

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.