Presse - Safevent
PRESSE
Velkommen til Safevents presserum. Her kan du læse nyheder, pressemeddelser og presseomtale.
// PILOTEN FÅR FORLÆNGET FLYVETIDEN HOS SAFEVENT I HJØRRING
27. August 2019 | Hjørring ErhvervsCenter - Erhvervsnyt
Egentlig skulle Andreas Christensen snart slutte sit arbejde hos Safevent ApS. Han er ansat som landdistriktsvækstpilot (LDVP) i en 12 måneders projektperiode. Når den udløber, bortfalder også støtten fra Innovationsfonden. ”Men vi beholder Andreas efter projektperioden og betaler selv den fulde løn. Der er fortsat opgaver, vi gerne vil have ham til at løse,” siger René Hvidkær, ejer og leder af Safevent....
// UNDGÅ DØDSBRANDE MED ORDENTLIG BRANDSIKRING
August 2019 | Magasinet Helse udgave 07
Årligt dør mere end 70 mennesker i brande i Danmark. En del af dem er ældre, som ikke har haft kræfterne eller evnerne til at flygte i tide, og hvor hjælpen er kommet for sent. Men det kan undgås med den rigtige brandsikring.
// LANDDISTRIKTSVÆKSTPILOT GIVER SAFEVENTS IT-SYSTEMER EN OVERHALING
03. Marts 2019 | Aalborg Universitet - AAU Match
Det lå ikke ligefrem i kortene, at Safevent skulle have en akademiker på lønningslisten. For selvom deres it-systemer ikke var optimale, vidste de ikke, hvordan de skulle ændre dem. Men via Landdistriktsvækstpiloten fik virksomheden ansat en kandidat i it-ledelse, som nu er i gang med at give virksomheden et markant løft på it-fronten.
// SÅDAN BEKÆMPER VI DØDSBRANDE I DANMARK
08. februar 2019 | Magasinetpleje.dk
700 danske borgere er omkommet som følge af dødsbrande gennem de sidste 10 år. Funktionsnedsatte og rygere befinder sig i en særlig risikogruppe og kræver derfor yderligere tiltag. Læs hvordan disse kan beskyttes i artiklen.
// ANALYSE: DØDSBRANDE I DANMARK
Februar 2019 | Beredsskabsstyrelsen
Beredsskabsstyrelsens rapport; 'Dødsbrande i Danmark' forsøger at styrke vidensgrundlaget for arbejdet med at forebygge dødsbrande i Danmark ved at undersøge, hvem der omkommer i brand, hvordan disse brande opstår, og hvorfor de udvikler sig til dødsbrande.
// SAFEVENT I HJØRRING - NU MED INFORMATIV VIDEO
24. januar 2018 | HjørringAvis.dk
Den hjørringensiske virksomhed SafeVent har netop lanceret en rigtig fin og informativ video omhandlende deres innovative produkt “SafeGranny”. Safe Granny skal forstås på den måde, at det er et vandtågeanlæg der på blot 10 sekunder redder liv, bekæmpe dødsbrande og sikre udsatte personer, ældre beboere og alle omkring disse – i deres hverdag, fortæller Sales Manager, Nikolaj Andersen. For nogen lyder det givet både omfattende og dyrt, men det er det ikke – tværtimod fortsætter Nikolaj, vores produkt SafeGranny er helt enkelt og meget nemt at gå til...
// KÆRE POLITIKERE: HVORNÅR ER NOK - NOK? SPØRGER SAFEVENT
15. december 2018 | HjørringAvis.dk
Den innovative virksomhed SafeVent i Hjørring gør op med personskader som følge af brand, der kan forekomme i bl.a. ældreboliger landet over. Antallet af dødsbrande i Danmark taler næsten for sig selv. Hvert år dør 70-80 mennesker i brand. Størstedelen af denne gruppe er over 67 år. Mange af disse dødsfald kunne være undgået, hvis brandslukningen var der! Safevent, der holder til i Hjørring, står med markedets mest effektive produkt i forhold til brandsikring og brandslukning på plejehjem, institutioner, hospitaler, arbejdspladser, private hjem og lignende steder...
// NORDJYSKE SAFEVENT TAGER KAMPEN OP MOD DØDSBRANDE
26. oktober 2018 | HjørringAvis.dk
Safevent stiller stadig spørgsmålet; Vores tolerance for dødsbrande er 0. Hvad er din? Safevent lægger endnu engang fokus på tolerancen for dødsbrande op i offentligheden. Efter episoden i Norddjurs Kommune, hvor 3 beboere på plejecenter Farsøhthus omkom pga. brand, blev Safevent kontaktet af Syddjurs Kommune, omkring rådgivning vedrørende brand og brandforebyggelse. Syddjurs Kommunes valg vægtede meget på, at det var den hurtigste og bedste løsningen for deres borgere. Vi kunne her skræddersy en løsning, der passede ind i den eksisterende bygning uden, der skulle nogen form for ændringer til, fortæller Sales Manager Nikolaj Andersen...
// NU ER GNISTMELDERE BLEVET LOV
Maj 2017 | Træ- og Møbelindustri, nr. 3
Og det har altid været sund fornuft at sikre sin produktion og investering via brandmeldeudstyr, lyder det fra en specialist på området. Den nye norm stiller krav om ekstra brandsikring på en række maskiner i træ- og mobilindustrien, fortæller René Hvidkær fra Safe-Vent. Han henviser til reglerne i EN12779/2015, der nu er blevet præciseret, så det fremgår, at eksempelvis multisave, bredbåndspudsere, firesidede høvle og maskiner til high-speed skære- og fræseprocesser skal have installeret gnistdetekteringsudstyr.

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.