PRESSE
Velkommen til Safevents presserum. Her kan du læse nyheder, pressemeddelser og presseomtale.
NORDJYSKE SAFEVENT TAGER KAMPEN OP MOD DØDSBRANDE
26. oktober 2018 | HjørringAvis.dk
Safevent stiller stadig spørgsmålet; Vores tolerance for dødsbrande er 0. Hvad er din? Safevent lægger endnu engang fokus på tolerancen for dødsbrande op i offentligheden. Efter episoden i Norddjurs Kommune, hvor 3 beboere på plejecenter Farsøhthus omkom pga. brand, blev Safevent kontaktet af Syddjurs Kommune, omkring rådgivning vedrørende brand og brandforebyggelse. Syddjurs Kommunes valg vægtede meget på, at det var den hurtigste og bedste løsningen for deres borgere. Vi kunne her skræddersy en løsning, der passede ind i den eksisterende bygning uden, der skulle nogen form for ændringer til, fortæller Sales Manager Nikolaj Andersen...
NU ER GNISTMELDERE BLEVET LOV
Maj 2017 | Træ- og Møbelindustri, nr. 3
Og det har altid været sund fornuft at sikre sin produktion og investering via brandmeldeudstyr, lyder det fra en specialist på området. Den nye norm stiller krav om ekstra brandsikring på en række maskiner i træ- og mobilindustrien, fortæller René Hvidkær fra Safe-Vent. Han henviser til reglerne i EN12779/2015, der nu er blevet præciseret, så det fremgår, at eksempelvis multisave, bredbåndspudsere, firesidede høvle og maskiner til high-speed skære- og fræseprocesser skal have installeret gnistdetekteringsudstyr.

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.