CSR - Safevent
CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY
Vi føler ansvar for det samfund og miljø, som vi opererer i. Derfor støtter Safevent aktivt:
Kræftens Bekæmpelse, der er Danmarks største kræftbekæmpende organisation. Kræftens bekæmpelse anvender deres ressourcer til forskning og forebygning af kræft samtidig med, at de tilbyder rådgivning og støtte til kræftpatienter og deres pårørende.
Danske Hositalsklovne arbejder for at danne trygge rammer for syge og indlagte børn. I en hospitalsklovn får det indlagte barn en ven, der skaber et frirum fra sygdommen og tillader dem at være helt almindelige børn.
Dansk Politihundeforening arbejder for at skabe interesse for opdræt af politihunde og anvendelse inden for politiets arbejde og blandt civile medlemmer. Derfor afholder foreningen konkurrencer, hvor de dygtigste hunde, baseret på praktisk politihundearbejde, kåres. Herudover føres politihundestambog.
Polioforeningen er et fagligt og socialt samlingspunkt for mennesker med sygdommen Polio - også kendt som børnelammelse. Polioforening hjælper og støtter polio-ramte og deres pårørende gennem rådgivning, træning og motion, kurser og arrangementer, ferie og fritid samt oplysning.
Støtte til Knæk Cancer går til oplysning om samt patientstøtte og forskning af cancer.

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.